Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ATSO KURSLARI OLUMLU SONUÇ VERİYOR

Yayınlanma Tarihi : 11.04.2016 00:00 Bu haber 913 defa okundu

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, bünyesinde kurulan Doğu Akdeniz ABİGEM İşbirliği İle bugüne kadar 1000 kişiye girişimcilik eğitimi verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
ATSO KURSLARI OLUMLU SONUÇ VERİYOR

Bu eğitimleri bitiren ve iş yerlerini açan Truva Güzellik ve Estetik Merkezi Sahibi Nurcan İntizamoğlu, Hatkar Doğalgaz Isıtma Soğutma ve İç Mimarlık Sahibi Hatice Kartopu, Model Life Mobilya Sahibi Nesim Gezer ve Hazar Vodafone Bayi Sahibi Şükrü Teke’ye ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ABİGEM Direktörü İdil Teoman bir ziyaret gerçekleştirdi.

ÇİNÇİN: BU İŞLETMELERİN ÇOĞALMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Ziyaretlerde konuşan ATSO Başkanı Çinçin,  ATSO olarak bugüne kadar verdikleri kursların olumlu sonuçlarını görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu, bu kursların Küçük Ölçekli İşletme açmak isteyen KOBİ’ler için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu ifade etti. ATSO olarak verdiğimiz Girişimcilik eğitimlerinde KOBİ’lerin Nasıl İş Planı Hazırlayacaklarını ve KOSGEB Hibe başvurularını Nasıl yapacakları eğitim görmektedirler. ATSO olarak 2016 yılı içerisinde de bu eğitimlerin devam edeceğini söyledi. Çinçin son olarak, bu eğitimlerin STK’ların  önemli görevlerinden biri olduğunu ve bu işletmelerin çoğalarak devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol