Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Atıçtan üç mesaj birden

Yayınlanma Tarihi : 17.09.2016 00:00 Bu haber 732 defa okundu

AK Parti Hatay İl Başkanı Av.Ahmet Atıç, Gadir-i Hum Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında; Hatay’da asırlardır var olan karşılıklı hoş görü ve kardeşlik iklimi, günümüz dünyasında sevgi, saygı, dostluk esasına dayanarak birlik ve beraberlik içerisinde huzurla yaşanabileceğinin en canlı kanıtı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, bin yıldır süren kardeşliğimizin sonsuza dek sürmesi ümidiyle tüm alevi vatandaşlarımızın Gadir-i Hum bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Atıçtan üç mesaj birden

Atıç, Gaziler günü münasebetiyle de yayınladığı kutlama mesajında, “Şehitlik ve gazilik; vatan sevgisini, millî ve manevi değerlerini her şeyden üstün tutan Türk milleti için ulaşılabilecek en yüce makamlardır. Bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamamızın asli unsurlarından biri olan bu kahramanlar, Türk milletinin kalbinde her zaman müstesna bir yere sahiptir” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, son olarak da eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle öğrencilere, öğretmenlere ve tüm eğitimcilere 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol