Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Atatürk Samsundan mücadeleyi başlattı

Yayınlanma Tarihi : 19.05.2016 00:00 Bu haber 789 defa okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının, eşi benzeri olmayan bir zafere dönüştüğünü vurguladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Atatürk Samsundan mücadeleyi başlattı

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Antakya İlçe Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, İl yöneticileri, ilçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri ile partililerin katılımıyla dün Atatürk Anıtına çelenk koyarak duruşunda bulunup, istiklal marşını okudular.

19 MAYIS GENÇLERİN BAYRAMIDIR

Mehmet Güzelmansur, Atatürk anıtında yaptığı basın açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: “Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra, ülkenin içinde bulunduğu kötü durumun bir kader olmadığını düşünen ve 'Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına' inanan Ulu Önder Atatürk'ün Samsun'a çıkışı, bütün ülkeye ve insanlarımıza yayılarak büyük bir mücadeleyi başlatmıştır. Bu mücadele; inanç, azim ve kararlılıkla yürütülerek eşi benzeri olmayan bir zafere dönüşmüştür.

Büyük Türk Milletimizin geleceği, gurur ve onur kaynakları gençlerimiz inanıyorum ki; Ülkemizi, Büyük Önder Atatürk' ün işaret ettiği çağdaş medeniyet seviyesine taşıyacaktır. Bu anlamlı günün 97. yıl dönümünde Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı Kahramanları şehit ve gazilerimizi saygıyla, şükranla anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.” 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol