Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ATATÜRK LİSESİNDE NELER OLUYOR

Yayınlanma Tarihi : 06.04.2016 00:00 Bu haber 2756 defa okundu

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde iki öğrenci arasında başlayan tartışma kanlı bitti.

Paylaş Paylaş Paylaş
ATATÜRK LİSESİNDE NELER OLUYOR

Edinilen bilgiye göre 11. sınıf öğrencilerinin arasında çıkan tartışmada 11. sınıf Harita Bölümü öğrencisi olduğu öğrenilen F., Kimya bölümü öğrencisi olduğu söylenen E.’yi kolundan ve akciğerinden bıçakladı. 

ÖĞRENCİ’NİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

İddialara göre Pazartesi günü sabahçı öğrencilerin çıkış saatinde okul bahçesinde 11 kimya bölümü öğrencisi E. ile 11 harita bölümü öğrencisi F. arasında başlayan tartışma bıçaklanma ile sonuçlandı. 11.sınıf öğrencilerinden E. ile F. arasında başlayan tartışma E.’nin F. tarafından kolundan ve akciğerinden bıçaklanması ile sonuçlandı. Yaralı öğrenci çağrılan ambulansla devlet hastanesi aciline kaldırıldığı, acilen ameliyat edilen öğrencinin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

VELİLER İSYAN ETTİ: İDARECİLER YETERSİZ

Aynı okulda 10 gün önce harita öğretmeninin öğrenciler tarafından yine okul bahçesinde dövüldüğü ve öğretmenin darp raporu aldığı da verilen bilgiler arasında bulunuyor. Öğrenci ve veliler yaptıkları açıklamada şikayetlerini ifade ederek şu iddialarda bulundular; “Okula atanan yeni idareciler okulun yönetiminde yetersiz kalıyorlar. Ayrıca sürekli okulda kavga eksik olmuyor, idarecilerin olaylara zamanında müdahale etmediği hatta öğretmenlerin can güvenliğinin kalmadığı da okulda öğrenciler arasında konuşuluyor. Bu gidişe Milli Eğitim Müdürlüğünün acilen el atmasını istiyoruz. Olayın okulun bahçesinde güpegündüz meydana gelmesi akıllarda şüphe uyandırmaktadır. Biz konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hatay Valiliği’ni göreve çağırıyoruz.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol