Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Atakaş Hatayspor son anda bir puan

Yayınlanma Tarihi : 22.11.2020 00:00 Bu haber 290 defa okundu

Süper Ligin 9. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında oynadığı maçta Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Bordo-Beyazlılar, oyuna ikinci yarıda sonradan giren Boupendza'nın 90+6 da kaydettiği golle maçı berabere tamamladı. Hatayspor,  7. haftasında Demir Gruoup Sivaspor ile sahasında 1-1 berabere kalmıştı. İlk yarıda daha tempolu oynayan Bordo-Beyazlılar, ikinci yarıda konuk ekibin baskısına maruz kaldı ve kendi yarı alanından çıkamadı. Gökhan Karadeniz, Ruben Ribeiora ve Boupendza değişiklikleri daha çok rakip yarı alanına giden Hatayspor, 2-1'lik yenilgiden uzatma dakikalardan kaydettiği golle kurtuldu ve sahasında 1 puana razı oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Atakaş Hatayspor son anda bir puan

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya konuk ekip Çaykur Rizespor'un vuruşu ile başlandı. İki takımda temkinli oynayarak, oyunu kendi alanında kurmaya çalıştı. 12.dk.da Çaykur Rizespor'un kullandığı serbest atışta ceza alanında topa yükselerek rakibine vurdurmak istemeyen Mame Diouf, ters bir vuruşla meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi. Bu golle konuk ekip deplasmanda 1-0 öne geçti.Yenik duruma düşen Bordo-Beyazlılar, rakip kale önünde baskısını iyice arttırdı. Diouf, Akintola ve Santos ile net fırsatları kullanamadı. 35. dk.da Diouf'un topuk pasına ceza alanına girmeden çok sert vuran Rayan Aabid skorda dengeyi sağladı ve durum 1-1 oldu. İlk yarı skoru Atakaş Hatayspor: 1 Çaykur Rizespor: 1

İKİNCİ YARIYA KALECİLERİN HATASI DAMGA VURDU

Maçın ikinci yarısında konuk ekip daha üstün oynadı ve Hatayspor'u kendi yarı alanından çıkarmadı. 64. Fernando Boldrin'in şutunda kaleci Munir, kapattığı köşeden gole engel olamadı ve Çaykur Rizespor deplasmanda 2-1 öne geçti. Bu golden sonra Bordo-Beyazlılar, geliştiridiği ataklardan sonuç alamadı. Akintola, Diouf ve gökhan Karadeniz'in ayağından önemli fırsatları kullanamadı. Maçın uzatma bölümlerinde Aabid'in geriden uzun gönderdiğ topu kafayla uzaklaştırmak isteyen kaleci Gökhan Akkan, boşa çıktı. Pozisyonu takip eden Boupendza topu yan çaprazdan ağlara göndererek Hatayspor'a beraberlik golünü kaydetti 2-2. Maçta başka gol olmayınca Atakaş Hatayspor, sahasında Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol