Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Atakaş Hatayspor Sivas'tan Bir Puanla Dönüyor

Yayınlanma Tarihi : 30.09.2023 20:18 Bu haber 209 defa okundu

Trendyol Süper Lig 7. hafta maçında Sivasspor ile Hatayspor 0-0 berabere kaldı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Atakaş Hatayspor Sivas'tan Bir Puanla Dönüyor

Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor'un yenilmezlik serisi devam ediyor. Kritik müsabaka 0-0'lık skorla sona erdi ve her iki takım da hanesine 1'er puan yazdırdı.

Heyecan dolu maçın son anları nefes kesti.

Kartalspor ve Fenerbahçe'den eski takım arkadaşları Servet Çetin ve Volkan Demirel teknik direktör olarak ilk kez karşılaştı.

MAÇTAN DAKİKALAR

14' GOL İPTAL! Sivasspor'un tüm hatlarıyla yüklendiği bölümde sağ kanattan Charsis'in ortaya çevirdiği topa ön direkte Manaj hamle yapmıştı ancak onun dokunamadığı top kaleciyi yanıltıp uzak köşeden ağlara gitti. Bu pozisyonda Manaj'ın hamlesi için ofsayt bayrağı kalktı.

36. dk.da Sol kanattan gelişen Sivasspor akınında Uğur'un çaprazdan içeri çevirdiği topu Emrah ıskaladı. Ceza alanı dışında açılan topa Charsis sol ayağıyla vurdu, savunmadan seken top kornere çıktı.

43' Maçın ilk sarı kartını Hatayspor'da Matondo gördü.

44' dk.da Hatayspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta içeri sokulan Dele-Bashiru bir anda bomboş duruma düştü. Çaprazdan sert şutunda top üstten auta gitti.

45+2' İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi

İKİNCİ YARIDA KALECİ ERCE YILDIZLAŞTI

50' MÜTHİŞ POZİSYON! Sivasspor'un sol kanattan kazandığı serbest vuruşta Uğur'un ortasına ön direkte Manaj kafayı vurdu. Uzak köşeye doğru giden topa kaleci Erce parmaklarının ucuyla dokundu. Direkten dönen topu savunma kornere gönderdi.

76' DİREKTEN DÖNDÜ! Sol kanattan gelişen atakta çaprazdan içeri sokulan Lamkel',in ortasında uzak tarafta topu kontrol eden Rivas uzak köşeye sert vurdu, kaleciyi geçen top direkten döndü.

90+3' Kaleci Erce, yine rakip takıma gol izni vermedi ve heyecan dolu maç 0-0'lık skorla sona erdi.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 0-0 sona erdi.

Bu sonucun ardından namağlup unvanını koruyan ve 4. kez sahadan 0-0'lık sonuçla ayrılan Hatayspor puanını 11'e; Sivasspor ise 7'ye yükseltti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol