Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Atakaş Hatayspor Kötü Futbola Rağmen Bir Puan Aldı

Yayınlanma Tarihi : 28.08.2023 12:18 Bu haber 306 defa okundu

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Alanyaspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.Hataysor, Alanya’da kötü bir futbol sergilemesine rağmen puan almayı başardı.Bordo-Beyazlılar, zorlu deplasmanda istediği gibi oynayamadı özellikle orta alanda yine oyunu organize edecek oyuncu eksikliğini hissetti. Savunmada Burak ve Klima yine görevlerini yapan isimler oldu.MAÇTAN DAKİKALAR

Paylaş Paylaş Paylaş
Atakaş Hatayspor Kötü Futbola Rağmen Bir Puan Aldı
  1. Dakikada sol kanattan gelişen Alanyaspor atağında ceza sahasına gönderilen ortayı Hatayspor’dan Burak Bekaroğlu uzaklaştırma istedi ancak top Eduardo’nun önünde kaldı. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.
  2. Dakikada Alanyaspor’un kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Novais’in sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya gitti.
  3. Dakikada Hatayspor’dan Burak Bekaroğlu’nun kaptırdığı topta kaleciyle karşı karşıya kalan Carlos Eduardo’nun yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direkten döndü. Ardından Hatayspor savunması topu uzaklaştırdı.Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.İKİNCİ YARIDA SAHANIN HAKİMİ ALANYASPORMaçın ikinci yarısında oyuna hakim olan Alanyaspor, Hatayspor kalesi önünde pozisyonlar buldu. İki şutu direkten dönen evsahibi ekip, daha ofansif oyunu ile Hatayspor kalesine yüklendi.Maçın son uzatma dakikalarında Umut Güneş ile golü bulan Alanyaspor’un golü VAR odası tarafından incelemeye alındı. Hakeme izlemesi tavsiyesinde bulundu. Pozisyonu izleyen hakem, ‘ofsayt’ kararı verdi ve golü iptal etti.Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca mücadele başladığı skorla 0-0 berabere tamamlandı.

Bu sonuçla iki takım da puanlarını 5’e yükseltti.Alanyaspor gelecek hafta deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak.Hatayspor ise Mersin’de Adana Demirspor’u konuk edecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol