Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Ata melekleri kutladı

Yayınlanma Tarihi : 20.10.2016 00:00 Bu haber 670 defa okundu

Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanması vesilesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a bir kutlama mesajı gönderdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ata melekleri kutladı

Vali Ata mesajında şu ifadelere yer verdi:” Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 2015-2016 sezonu Bayan Basketbol Ligi Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol Takımı’nızı gönülden tebrik ederim. Şahsınızda bu başarıda büyük emeği olan Yönetim Kurulu Üyelerini, Teknik Heyeti, sporcuları ve Aileleri ile takımlarına desteklerini esirgemeyen kulüp taraftarlarını kutlarım. 

Medeniyetler şehri olan, üç semavi dinin bir arada barış ve kardeşlik duygusuyla huzur içinde yaşadığı ilimizi bulunduğu noktadan çok daha güzel noktalara taşımak için hep birlikte çalışmaya özen gösteriyoruz” dedi.

YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Ata mesajını şu ifadelerle sürdürdü, “Hatay’ın tarım, turizm, sanat, eğitim, kültür ve spor dallarında olmak üzere her anlamda gelişimi adına Hatay Güç Birliği olarak yaptığımız çalışmalarımız şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde devam edecektir.

Tüm bunların yanısıra sporun insanları kaynaştıran ve taraftarlık olgusu ile dayanışmaya, birlik ve beraberliğe olan katkısı, Hatay’ın sosyal ve ekonomik değerlerine sağladığı katkı göz ardı edilemez. 

Bu vesile ile Bayan Basketbol Ligi Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol takımını tekrar tebrik eder, şahsınızda tüm emeği geçenleri kutlar, sağlık ve esenlik dileklerimle TBF 2016-2017 sezonunda başarılarınızın devamını dilerim”.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol