Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Asya Şampiyonlar Ligine Hatay Damga Vurdu

Yayınlanma Tarihi : 14.10.2022 11:50 Bu haber 317 defa okundu

Asya Şampiyonlar Liginde mücadele eden Cebu FC takımı, lig lideri İloilo Kaya FC takımını 3-2 mağlup ederek grup liderliğini ele geçirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Asya Şampiyonlar Ligine Hatay Damga Vurdu

Hatayspor’un eski teknik direktörü Mehmet Kakil’in çalıştırdığı Cebu FC takımında antrenör olarak da yine Hatayspor’un eski oyuncusu ve kaptanı Levent Öztürk’te görev yapıyor. Ayrıca yine Hatayspor’un alt yapısında yetişen Mert Altınöz ve Arda Çınkır’da forma giyiyor.

Son maçta Asya Şampiyonlar Ligi Grup lideriyle sahasında karşılaşan Kakil’in talebeleri, çekişmeli geçen karşılaşmayı 3-2 kazanarak, grup liderliğini ele geçirdi.

MERT ALTINÖZ VE ARDA ÇINKIR’IN GOLLERİ LİDERLİĞİ GETİRDİ

Filipinli sporseverlerin sonucunu heyecanla beklediği karşılaşmada Mert Altınöz (2) ve Arda Çınkır’ın attığı gollerle İloilo Kaya FC takımını devirerek, 3 puanın sahibi olan Cebu FC takımı maç sonunda bayram sevinci yaşadı.

Tebrikleri kabul eden Kakil, öğrencilerini başarısından ötürü kutlayarak, “Başarımızı çok çalışmaya borçluyuz. Geldiğimiz günden bu yana hiç durmadık, Cebu FC’yi daha iyi yerlere getirmek için çaba gösterdik. Oyuncularımda inanılmaz bir özveri gösterdi. Güçlü bir rakibi mağlup etmenin sevincini yaşıyoruz. Oyuncularım grup liderliğini sonunu kadar hak ediyor, gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bizi her zaman yalnız bırakmayan başkan ve yönetim kurulumuza, desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol