Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Aslanyürek Kitaplarını Imzaladı

Yayınlanma Tarihi : 18.10.2022 00:34 Bu haber 378 defa okundu

Yazar Sebahat Aslanyürek, Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Başkanı yazar Nebih Nafile ve eşi Sibel Nafile ile daha önce uzun bir süre tedavi gördüğü ve çok güzel sonuçlar aldığı Altın Adımlar Özel Eğitim Merkezi'ni ziyaret ettiler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Aslanyürek Kitaplarını Imzaladı

Uzman Fizyoterapist Temim Erikli'nin güler yüzü ile karşılanan misafirlerle kahveler içildi ve ardından Sebahat Aslanyürek 2. Baskısı Luna Yayınları'ndan çıkan "Kendime Yolculuk" adlı anı kitabını Altın Adımlar Özel Eğitim Merkezi çalışanlarına imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Kitapları alan görme ve fiziksel engelli yüreği aydınlık Eylem Koyun, Kurum Müdürü Serkan Sürmeli, kurum eğitimcilerinden; Nesrin Çapar, Hacer Sıvacı, Begüm Dalyan, Ebru Esmer, Sevgi Güneş, Duygu Genco Yatkın Sebahat Aslanyürek'e başarı dilediler. 

Özel Altın Adımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Uzman Fizyoterapist Temim Erikli; şöyle konuştu:

“Kurumumuza hoş geldiniz. Sizlerle kitapların sıcaklığında sohbet etmek çok keyifli. Sevgili arkadaşımız Sebahat Aslanyürek azimlidir. Kendisini çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Kurumuzdan bahsetmek istiyorum; Otizm, Down sendromu, Disleksi, Özel eğitim, Serebral Palsi, Fizyoterapi, egzersiz, Uzay terapi ve Duyu bütünleme alanlarında kurumumuza başvuran özel bireylere hizmet vermekteyiz. İletişim: 0 535 277 7626.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol