Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ASİ-DER ‘den Deprem Dayanışma Konseri

Yayınlanma Tarihi : 01.09.2023 20:05 Bu haber 324 defa okundu

6 Şubat Depremlerinin ardından Hataylı depremzedelerin ihtiyaçların karşılanmasında rol alan Hatay İli Antakya, Samandağ, İskenderun İlçeleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma ve Çevre Gönüllüleri Derneği (ASİ-DER), 6 Şubat depremlerinde Hatay’da uzuvlarını kaybeden hemşerilerine destek ve depreme dikkat çekmek için İstanbul'da konser organize etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
ASİ-DER ‘den Deprem Dayanışma Konseri

ASİ-DER'den yapılan açıklamada; 24 Eylül'de İstanbul Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konserde Ferhat Livaneli Orkestrası eşliğinde Hataylı sanatçı Ali Nafile ile Melis Kar sahne alacak.

Deprem Dayanışma Konseri adı altındaki etkinliğe tüm kesimleri davet eden ASİ-DER Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Usluoğlu, konserden elde edilecek gelirin engeli olan Hataylı depremzedelere araç-gereç alımında kullanılacağını ifade etti.

ASİ-DER Başkanı Dr. Tevfik Usluoğlu, İstanbul’daki tüm Hataylıları konsere katılmaya çağırarak şu açıklamayı yaptı: "Hatay’da uzuvlarını kaybeden hemşerilerimize destek ve depreme dikkat çekmek için bu konser organize edilmektedir. Bu çalışma sonunda elde edilen gelirden, tekerlekli sandalye, protez vs gibi ihtiyaçlar temin edilerek, ilgili kurumların da ihtiyaç sahipleri ile dayanışması hedeflenmektedir."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol