Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ASFUROĞLU İLE HAKSÖZDEN 8 MART ÇIKARTMASI

Yayınlanma Tarihi : 08.03.2016 00:00 Bu haber 1282 defa okundu

ASFUROĞLU İLE HAKSÖZDEN 8 MART ÇIKARTMASI

Paylaş Paylaş Paylaş
ASFUROĞLU İLE HAKSÖZDEN 8 MART ÇIKARTMASI

Antakya Barosu Kadın Hakları Komisyonu Üyesi Av. Meral Asfuroğlu ile Chp Hatay Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, Mazman Medya Radyo Gurubu stüdyolarında Mithat Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu programın canlı yayın konuğu oldu.

Program Mazman Medya Gurubu’nun bünyesinde yayın yapan Süper Show Radyo (97.3), Dost Fm (90.7) ve Radyo Akdeniz (89.2)’den aynı anda ortak olarak yayınlandı.

ASFUROĞLU İLE HAKSÖZ KADINLARIN YAŞADIĞI ZORLUKLARA DİKKAT ÇEKTİ

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Mithat Öztürk’ün üstlendiği “Günışığı Gündem” adlı radyo programında Asfuroğlu ile Haksöz, Kadınların yaşadığı zorluklara dikkat çekerek 8 Martın anlam ve önemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

ŞİDDET VE ÖLÜMLERİ KINIYORUM

Antakya Barosu Kadın Hakları Komisyonu Üyesi Av. Meral Asfuroğlu açıklamasında, kadının eve kapatılmasına vurgu yaparak bu durumun hiçbir erkeği namuslu hale getiremediğini ifade etti. Asfuroğlu: “Kadın sorunları diğer toplumsal ve insani sorunlardan ayrı tutulamaz. Şu an Türkiyede yaşayan kadınlarımıza karşı yapılan şiddet ve ölümleri kınıyor bu konuyla ilgili devletin desteğini ve bir an önce yapılması gereken kanun düzenlemeleri için gerek bizler gerek siz kadınlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

KADINIMIZA DEĞER VERMEK GELECEĞE YAPILAN EN BÜYÜK YATIRIMDIR

Chp Hatay Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz ise “Kadınımıza değer vermek geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Unutulmaması gerekir ki, kadın haklarıyla kadındır. Hakları hiçe sayılan kadın, kadınlık bilinci ve erdemi çürümüş bir yozlaşmayı beraberinde getirir. İnanıyor ve biliyoruz ki kadınlarımız hayata daha fazla katılmaları kadın zerafeti ile şekillenen bir sosyal hayata daha aydınlık bir geleceğe ulaşmamız için yegane koşuldur. Tüm kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, bu uğurda yaşamını yitiren emekçi kadınlarımızı saygıyla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol