Hatay Mahalli Haber
MENÜ

AŞAĞI OKÇULARA PARKE YOLLAR

Yayınlanma Tarihi : 05.03.2016 00:00 Bu haber 1125 defa okundu

AŞAĞI OKÇULARA PARKE YOLLAR

Paylaş Paylaş Paylaş
AŞAĞI OKÇULARA PARKE YOLLAR

Defne Belediyesine bağlı Fen İşleri Ekiplerinin denetimindeki yol bakım, onarım ve parke döşeme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Hizmetlerin yaygınlaşmasına önem verilen Defne ilçesine bağlı mahallelerde aralıksız olarak devam eden çalışmalar arasında Aşağı Okçular Mahallesi de yer alıyor. Aşağı Okçular Mahallesi'ne bağlı İstiklal Caddesi, Menekşe, Karanfil ve Çiçek Sokakların yol bakım ve onarım çalışmalarının ardından parke döşeme çalışmalarına da başlandı.

MUHTAR UZUN: BAŞKAN YAMAN’A TEŞEKKÜRLER

Aşağı Okçular Mahallesi Muhtarı Hüsameddin Uzun, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman başta olmak üzere Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ile ekiplerinin ara vermeden gerçekleştirdikleri hizmetlerin mahalle halkı tarafından övgü ve takdirle karşılandığını ifade ederken, "Her isteğimizi geciktirmeden yerine getiren Defne Belediye Başkanımıza mahallem adına teşekkür ediyorum. Her yeni hizmet bir başka hizmeti akla getirdiği için hizmet sırası Fehim Göçer Sokakta" dedi.

YAMAN: VATANDAŞIMIZ HİZMETE DOYACAK

Vatandaşın hizmet beklentisini yerinde ve haklı bulduğunu ifade eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman da, "Vatandaşlarımızın isteği yıllardır var olan ancak bugüne kadar ağır aksak yapılmayan hizmetlerdi. Hizmet ve yatırımları istemeleri en doğal hakları. Göreve geldiğimizden beri yinelediğimiz sözümüz var, vatandaşımız hizmete doyacak, diye. Bunu ısrarla yineliyoruz. Çünkü biz halkımıza hizmet için varız" ifadesini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol