Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Artık Bu Ihmalkarlığa Daha Fazla Sabrımız Yok!

Yayınlanma Tarihi : 24.09.2024 05:47 Bu haber 51 defa okundu

CHP Hatay Milletvekili Av. Servet Mullaoğlu, Defne ilçesinde yaşanan kaza bölgesine giderek, olay yerinde bilgileri vatandaşlarla paylaştı ve gerekenin yapılması için çaba göstereceğinin sözünü verdi

Paylaş Paylaş Paylaş
Artık Bu Ihmalkarlığa Daha Fazla Sabrımız Yok!

Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, hafriyat kamyonlarının Altınözü güzergahını kullanmaları gerektiğini belirterek, uyarılarının dikkate alınmaması halinde hafriyat yüklü kamyonların yollarını keseceklerini açıkladı.Artık Bu Ihmalkarlığa Daha Fazla Sabrımız Yok!

Kaza yerinde konuşma yapan CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu; “Daha kaç kez daha aynı felaketi yaşayacağız? Eğer bir-iki dakika önce yola çıkan vatandaşlarımız olsalardı öleceklerdi. Tesadüfen mi yaşayacağız? Defneliler tesadüfen mi yaşayacak? Kamyonları denetleyin! 10 tonluk araçlara 50 ton yüklemek insanların hayatını tehlikeye atmaktır. Hiçbir şey insan hayatından kıymetli değildir. Artık bu ihmalkârlığa daha fazla sabrımız yok.

Deprem bizi vurdu, ama hükümetin ihmalleri bizi vurmasına izin vermeyeceğiz. Yetkilileri derhal harekete geçmeye davet ediyorum. Hafriyat kamyonlarına Altınözü yolunu kullanmanızı istiyoruz. Ya bu yolu kullanacaksınız ya da yolunuzu keseceğiz. Herkese geçmiş olsun” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol