Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Arsuz – Samandağ Yolu Bitim Aşamasına Geldi

Yayınlanma Tarihi : 20.07.2024 07:52 Bu haber 146 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz ilçesi Kale ile Işıklı Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Arsuz – Samandağ Yolu Bitim Aşamasına Geldi

HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Samandağ’la Arsuz arasında bağlantı yolu olarak görev yapan, turizm bölgelerini birbirine bağlayan ve kötü durumdaki yolda başlatılan modernizasyon çalışmalarına devam ediyor. Arsuz – Samandağ Yolu Bitim Aşamasına Geldi

HBB ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında 7500 mt uzunluğundaki yolda zemin düzeltme, yol genişletme, menfez, istinat duvarı ve beton asfalt serimi çalışmaları yapılıyor.

Ayrıca Büyükşehir alternatifi olmayan yolun yer yer iki aracın geçişinde sıkıntılar olan bölgelerinde ve virajlarda düzenleme çalışmaları yapılarak daha güvenli bir trafik akışı sağlamayı hedefliyor.

Başkan Öntürk’ün bölgeye yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla birebir görüşerek ekiplere verdiği talimatlar doğrultusunda modernizasyon çalışmaları iki vardiya olarak devam ediyor. Yüzde 85 oranında çalışmalar tamamlanarak yol bitim aşamasına getirildi.

HBB Yetkilileri Başkan Mehmet Öntürk’ün seçim dönemi verdiği sözlerden birisi olan bu çalışmayı yine en kısa sürede bitirmek için yoğun bir program yürüttüklerini belirtirken yolun en kısa sürede bitirilerek yeni yüzüyle Hatay’a yakışır modern bir şekilde hizmet vereceğini ifade etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol