Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Arslan: ASKF Bu Yıl Kulüplerden Vize Parası Almasın

Yayınlanma Tarihi : 29.08.2023 10:55 Bu haber 121 defa okundu

Defne Çınar Gençlikspor Kulüp Başkanı Göksel Arslan, Hatay ASKF'nin bu yıl kulüplerden vize parası almaması çağrısında bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Arslan: ASKF Bu Yıl Kulüplerden Vize Parası Almasın

Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada, yaşadığımız deprem ve kulüplerin yaşadığı imkansızlığın Türkiye Futbol Federasyonu ve ASKF tarafından dikkate alınması gerektiğini söyledi.

Futbol Federasyonu ve Hatay ASKF'nin kulüplerin zor durumda olmasına rağmen kulüp vizesi için 1100 TL istendiğini belirten Göksel Arslan, "Biz burda yok olduk, bitmişiz, tükenmişiz moral yok. Umutlarımızı yeniden yeşermek için buradayız uğraşıyoruz. ASKF bizden işlemler için ücret istiyor, yardım edeceklerine bizden istiyorlar. Bu etik değil, doğru değil, vicdani değil. Sporcularımız perişan durumda, bizler yardım beklerken, şu dönemde para talep edilmesini doğru bulmuyorum" diye konuştu.

BİZLER HATAY MİLLİYETÇİSİYİZ

Göksel Arslan, Hatay'ın artık futbolcu üretmesi gerektiğinin altını çizerek, "Biz milliyetçi insanlarız, üretip iharcat yapmamız lazım. Çakma milliyetçiler ithalat yapar. Hatayspor'un tamamı yabancı. 1,5 milyon nüfustan 11 futbolcu yetiştiremiyorsak Asi Nehri'ne atalım kendinizi. Futbol adamı olarak dolaşmayalım, ahkamda kesmeyelim" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol