Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ARMUTLUSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

Yayınlanma Tarihi : 07.04.2016 00:00 Bu haber 1005 defa okundu

Hatay 1. Amatör Küme Play-Off Grubunda ligin bitimine bir hafta kalasıya şampiyonluğunu ilan eden Armutluspor şampiyonluk kupasını aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
ARMUTLUSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

Son maçında Karaağaç Semt Sahasında Karaağaçspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek, şampiyonluğunu garantileyen Armutluspor, Çekmece sahasında düzenlenen törenle birlikte Play Off’a çıktığı Dörtyol Esnafspor’la şampiyonluk kupasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk ile Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman’ın elinden aldılar.

GÜLBAHAR: ŞAMPİYONLUK CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Armutluspor Kulübü Başkanı Ali Gülbahar şampiyon olmanın sevincini yaşadıklarına dikkat çekerek, “Şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun. Mütevazı bir kadromuzla çıktığımız uzun lig maratonunda çaba gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Bu başarı, başta bizi her zaman maddi ve manevi olarak yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen kardeşim Onursal Başkanımız Yılmaz Gülbahar, yöneticilerimiz, oyuncularımız ve teknik heyetimizin başarısıdır. Bizi dışarıdan destekleyen işadamlarımıza ve hayırseverlerimize de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol