Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Armutluspor rekor kırdı

Yayınlanma Tarihi : 13.02.2017 00:00 Bu haber 1110 defa okundu

Hatay Süper Amatör Ligi’nin namağlup lideri Armutluspor’un başarısı Türkiye gündeminde. Bileği bükülmeyen Armutluspor, oynadığı ofansif futbolla her maçta gol kaydetmeyi başardı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Armutluspor rekor kırdı

Lacivert-Kırmızılılar, bu sezon oynadıkları 19 karşılaşmada, 17 galibiyet, 2 beraberlik alarak, rakip filelere 74 gol gönderirken, kalesinde 11 gol gördü.

Yenilmezlik unvanını devam ettiren Armutluspor, Türkiye’de namağlup 3 takım arasında yer aldı.

Elde ettiği bu başarı ile gözünü Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) diken Armutluspor, Hatay Süper Amatör Ligi’nde en yakın takipçisine 15 puan takmış durumda.

GÜLBAHAR: DAHA YOLUN YARISINDAYIZ

Armutluspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, gazetemize yaptığı açıklamada, hedeflerinin yenilgisiz BAL’a yükselmek olduğunu söyledi.

Sezon başında çok iyi bir kadro oluşturduklarını ve takımın başına da Hatay’ın başarılı isimlerinden ve bu ligi en iyi tanıyan Sabahattin Yiğitoğlu’nu getirdiklerini belirten Başkan Gülbahar, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla da uyum içerisinde çalışarak buralara geldik. Bu başarı bizi asla şımartmayacak ve rehavete sürüklemeyecek. Aksine daha çok çalışmamız gerekiyor. Şu anda yolu yarıladık, daha yapacağımız çok işler var. ‘Efsane Armutluspor’u ayağa kaldırmak sloganı ile çıktığımız yolda yanılmadık. Efsane Armutluspor hedefine emin adımlarla gidiyor. Bu kente renk kattığımıza inanıyorum, ligimize heyecan getirdiğimizi düşünüyorum. Tüm rakiplerimize saygı duyuyorum, hepsi bizim kardeşimiz, dostumuz. Mücadeleyi sahada yapacağız, saha dışında da kol kola olacağız” diye konuştu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol