Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Armutluspor lig öncesi piknikle moral depoladı

Yayınlanma Tarihi : 09.09.2016 00:00 Bu haber 856 defa okundu

Hatay Süper Amatör Lig’in yeni takımlarından Armutluspor, lig öncesi Harbiye Cennet Vadisinde piknik yaparak moral depoladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Armutluspor lig öncesi piknikle moral depoladı

Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar ve yöneticilerin tam kadro katıldığı pikniğe özel davetlilerde katıldı. Defne Belediye Başkan Yardımcılarından Derya Altunay, Antakya Musevi Cemaati Vakfı Başkanı Şaul Cenudioğlu ve Armutluspor’a gönülveren işadamlarının katıldığı piknikte, konuklara Armutluspor’un tişörtleri Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar tarafından hediye edildi.

Başkan Gülbahar, yaptığı kısa konuşmada, yeni sezonda herkesin gönlünü kazanacaklarını ve tüm takımlarla, saygı ve sevgi çerçevesinde diyalog halinde olacaklarını belirterek, “Mücadeleyi sahada yapacağız. Saha dışında tüm takımlar bizim dostumuz ve kardeşimiz. Efsane Armutluspor’a yakışan neyse onu yapacağız. Yaptığımız transferlerle bu sezon Süper Lig’in ses getiren takımı olacağız. Başarı için ben ve arkadaşlarım hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağız” diye konuştu.

Pikniğe futbolcularıyla birlikte katılan Teknik Direktör Sabahattin Yiğitoğlu da, yeni sezon öncesi başarılı olabilmek için çok çalıştıklarını, başta Başkan Gülbahar ve yöneticilerin her daim takımın yanında olmalarının kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol