Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ARMUTLUSPOR HOŞ GELDİN SÜPER LİGE

Yayınlanma Tarihi : 01.04.2016 00:00 Bu haber 997 defa okundu

Hatay 1. Amatör Küme Play-Off Grubunda ligin bitimine bir hafta kalasıya Armutluspor, Süper Lige yükselmeyi garantileyerek şampiyonluğunu ilan etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
ARMUTLUSPOR HOŞ GELDİN SÜPER LİGE

Önceki gün Karaağaç Semt Sahasında Karaağaçspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek, şampiyonluğunu garantileyen Armutluspor da maç sonrası şampiyonluk sevinci görülmeğe değerdi.

Armutlusporlu oyuncular ve deplasmana tam kadro gelen yöneticiler, sarmaş-dolaş olarak 4 yıl aradan sonra yeniden Süper Lige yükselmenin sevincini yaşadı.

ALİ GÜLBAHAR: ŞAMPİYONLUK CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Armutluspor Kulüp Başkanı Ali Gülbahar (Aleks), maç sonrası yaptığı açıklamada, Karaağaçspor önünde 1-0 yenilgiye düşmesine rağmen maçı 3-1’e çevirerek, şampiyonluğunu garantileyen oyuncularını ve teknik heyeti kutladı.

Uzun ve meşekkatli bir maratonun ardından şampiyonluğa ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Ali Gülbahar, “Şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun. Mütevazi bir kadromuzla çıktığımız uzun lig maratonunda çaba gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Bu başarı, başta bizi her zaman maddi ve manevi olarak yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen kardeşim Onursal Başkanımız Yılmaz Gülbahar, yöneticilerimiz, oyuncularımız ve teknik heyetimizin başarısıdır. Bizi dışarıdan destekleyen işadamlarımıza ve hayırseverlerimize de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

YILMAZ GÜLBAHAR: ARMUTLUSPOR EFSANESİ GERİ DÖNDÜ

Armutluspor’un Onursal Başkanı Yılmaz Gülbahar da, şampiyon olan takımın oyuncularını, teknik heyetini ve yöneticilerini kutlayarak, “Armutluspor efsanesi geri döndü” dedi.

Sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını anımsatan Yılmaz Gülbahar, “Hatay’ın köklü kulüplerinden Armutluspor’un son dönemlerdeki durgunluğunu üzerinden atarak yeniden eski günlerine döndürdüğümüz için mutluyuz ve sevinçliyiz. Artık Süper Lig’de de ses getiren bir kadro için şimdiden çalışmalara başlayacağız. Çünkü Armutluspor her zaman büyük düşünmek ve büyük hedefler peşinde koşmak zorunda. Bizim olduğumuz yerde de hedefler bitmez ve daima şampiyonluk konuşur. Armutluspor hem Süper Lige hem de Hatay’a renk katacaktır. Şampiyonluk camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Armutluspor ligin son haftasına şampiyonluğu garantilemenin sevinci ile girerken, son maçta kendi seyircisinin önünde şampiyonluk turu atarak ligi tamamlayacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol