Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Armutluspor Başkanına verdiği sözü tuttu

Yayınlanma Tarihi : 20.01.2017 00:00 Bu haber 607 defa okundu

Kırmızı-Lacivertli ekip, Serinyolspor’u 6-0 mağlup ederek, Play-Off’a lider olarak katılmayı garantiledi ve en yakın takipçisine 15 puan fark atarak namağlup liderliğini devam ettirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Armutluspor Başkanına verdiği sözü tuttu

Çekmece Sahasında oynanan karşılaşmada, Armutluspor’u farka götüren golleri İsa, Tuğrul, Yusuf Mersin, Cumhur (2) ve Samet kaydetti.

Armutluspor bu galibiyetiyle ligin bitmesine 5 hafta kalasıya en yakın takipçisi Defne 2013 Spor’a 15 puan fark atarak Play-Off gruplarına lider olarak katılmayı garantiledi.

GÜRLER: BAŞKANIMIZA VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZÜ TUTTUK

Armutluspor’un Genel Kaptanı Mehmet Gürler, yaptığı açıklamada, Serinyolspor önünde aldıkları 6-0’lık galibiyetle hem Play-Off’a lider olarak katılmayı, hem de namağlup liderliklerini devam ettirdiklerini belirterek, “Sevgili Başkanımız Yılmaz Gülbahar’a vermiş olduğumuz sözü yerine getirdik. Değerli başkanımız takımın başarısı için maddi manevi tüm imkanları takımı için seferber etti. Ona bir söz vermiştik, Play-Off’a lider olarak katılacağımıza beyan etmiştik. Serinyolspor’u farklı mağlup ederek bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

GÜLBAHAR: HEDEFİMİZ BAL

Yurtdışında bulunan Başkan Yılmaz Gülbahar, Seriyolspor’u 6-0 mağlup eden takımını kutlayarak, vermiş oldukları sözü yerine getiren oyuncularına, teknik direktör Sabahattin Yiğitoğlu’na ve yöneticilere teşekkür etti.

Başkan Gülbahar, “Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig (BAL). Bunun için hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağız. Biz üzerimize düşen yükümlülükleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Kaliteli bir kadromuz var, önümüzdeki günlerde birkaç arkadaş daha aramıza katılacak. Play-Off Grubunda da fire vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Her türlü tedbiri alarak sezon başında camiamıza vermiş olduğumuz sözü yerine getireceğiz” diye konuştu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol