Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Armutluspor 12-0’lık galibiyeti kutladı

Yayınlanma Tarihi : 18.03.2016 00:00 Bu haber 883 defa okundu

Hatay 1. Amatör Küme Play-Off Grubunda Süper Ligi hedefleyen Armutluspor, önceki gün deplasmanda Nardüzü’nü 12-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Armutluspor 12-0’lık galibiyeti kutladı

Farklı galibiyet sevinci ile Süper Lig’e bir adım daha yaklaşmanın sevincini Harbiye Venedik Restaurant’ta teknik kadro, yöneticiler ve davetlilerin katılımıyla kutlayan Armutluspor, felekten bir gece çaldı.

Kulüp Başkanı Ali Gülbahar (Aleks), oyuncularını Nardüzü karşısında sergiledikleri mücadeleden ötürü kutlayarak, “Armutluspor efsanesini yeniden ayağa kaldıran oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanarak Süper Lige yükseleceğiz” dedi.

YILMAZ GÜLBAHAR: ARMUTLUSPOR EFSANESİ HATAY FUTBOLUNA RENK KATACAK

Armutluspor’un Fahri Başkanı Yılmaz Gülbahar, takımının elde ettiği başarıdan ötürü emeği geçenlere teşekkür ederek, “Armutluspor efsanesi Hatay futboluna renk katacak. Süper Lig hedefimize bir adım kaldı. Sezon başında planladığımız gibi yolumuzda bir değişiklik olmadı. Hatay’da eksikliği hissedilen Armutluspor, Süper Ligde de ses getirecek kadro oluşturacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim olduğumuz yerde hedef olur, şampiyonluklar olur. Mücadelemizi bundan sonra da centilmence oynayarak, Armutluspor’a yakışanı yapacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Harbiye Venedik Restaurant’ın usta şantörü Murat Yüksek eşliğinde eğlenen Armutluspor, başarısının tadını doyasıya yaşadı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol