Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Armutluspor 10 kişi ile kazandı

Yayınlanma Tarihi : 03.11.2016 00:00 Bu haber 790 defa okundu

Hatay Süper Amatör Ligi’nde haftanın maçında Armutluspor, 85 dakika 10 kişi oynadığı maçta Ekincispor’u 3-1 mağlup ederek, namağlup unvanını sürdürdü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Armutluspor 10 kişi ile kazandı

Çekmece Sahasında Süper Lig hakemlerinden Cem Hanoğlu’nun kötü bir yönetim sergilediği karşılaşmada, maçın ilk dakikalarında Armutluspor’dan bir oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın ilerleyen bölümlerinde Ekincispor, kazandığı penaltıyı gole çevirince durum 1-0 oldu.

Bu dakikalardan sonra tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Armutluspor, önce beraberliği sağladı 1-1, ardından skoru 2-1 yaptı.

Ataklarını sürdüren Armutluspor, farkı arttırdı ve durumu 3-1 yaptı. Sahada 10 kişi kalmasına rağmen, Armutluspor’un üstün mücadelesi, maça gelen izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, maç sonunda oyuncularını ve teknik direktör Sabahattin Yiğitoğlu ile ekibini kutlayarak, “Bir engeli daha aştık. Biz sahada futbol oynamak istiyoruz. Engel olmak isteyenlere inat mücadelemizi sürdüreceğiz, şampiyonluk yolundan bizi kimse alıkoyamaz” dedi.

Armutluspor, bu galibiyetle Süper Lig’de namağlup liderliğini devam ettirdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol