Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Armutlu artık sporla anılacak

Yayınlanma Tarihi : 26.09.2016 00:00 Bu haber 799 defa okundu

Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından Armutluspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, Defne ilçesine bağlı Armutlu’nun artık sportif başarıyla anılmasını istediklerini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Armutlu artık sporla anılacak

Başkan Yılmaz Gülbahar, gazetemize yaptığı açıklamada, Armutlu Mahallesi’nin geçtiğimiz yıllarda ‘Gezi Parkı’ olaylarında 3 gencini kaybettiğini ve bunun acısını halen yaşadığına dikkati çekti.

Defne ve Armutlu Mahallesi’nin politik olaylar yerine kültürel, sanatsal ve sportif olaylarla anılması için çaba göstereceklerini belirten Başkan Gülbahar, şöyle konuştu:

“Defne ve Armutlu Hatay’ın gözde ilçesi ve mahallesi, burada doğup büyüyen insanlar, sıcakkanlı, misafirperver ve siyasi görüşü ne olursa olsun, ırkı, dini, mezhebi, cinsi ne olursa olsun, daima karşısındakine insan gözüyle bakan topluluklardan oluşur. Geçtiğimiz yıllarda ne yazık ki mahallemiz provake edilmek istendi ve bunun sonucunda da 3 fidanımızı kaybettik. Acımız halen taze ve gençlerimizi kalbimizde taşıyoruz. Artık Defne’nin ve Armutlu’nun politik olaylarla değil, sportif başarılarıyla gündeme gelmesini ve başarılarının konuşulmasını istiyoruz. Armutluspor Kulüp Başkanı olarak ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu kötü algıyı silmek için Armutluspor’u zirveye taşıyacağız. Öyle bir başarılara imza atmalıyız ki, tüm Hatay ve Türkiye Armutluspor’un başarısını konuşmalı. Bunun için hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağız ve bunun sözünü de tüm spor kamuoyuna veriyorum.”

RAKİPLERİMİZİ YEMEK VE TATLI İKRAM ETMEDEN GÖNDERMEYECEĞİZ

Başkan Yılmaz Gülbahar, Süper Amatör Ligi’nde oynayacakları tüm takımlara saygı duyduklarını belirterek, “Kendi sahamızda oynayacağımız tüm rakiplerimizi en iyi şekilde ağırlayarak onları konuk edeceğiz. Maç öncesi çiçeklerle karşılayıp, maçın sonunda da sonuç ne olursa olsun, yemeğimizi ve tatlımızı ikram etmeden asla göndermeyeceğiz. Yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık. Biz sporun dostluk ve kardeşlik olduğuna inanıyor ve maçların centilmence geçmesi için çaba göstereceğiz. Provakasyonlara asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Geçen sezon Dörtyol’da taş yağmuruna tutulmalarına rağmen, rövanş maçında rakiplerini en iyi şekilde ağırladıklarını örnek gösteren Başkan Gülbahar, “Biz üç-beş kişinin çıkardığı hadiseleri camialara yüklemeyiz. Dörtyol da canımızı zor kurtardık, ama biz rakibimizi çiçeklerle karşıladık, maç sonunda yemeğimizi ikram ederek dostça kol kola ayrıldık. Armutluspor camiasına yakışanda buydu, aynı şekilde davranmaya devam edeceğiz” diye sözlerini tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol