Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakya'nın Kaybedecek Bir Saniyesi Bile Yoktur

Yayınlanma Tarihi : 23.02.2024 20:28 Bu haber 154 defa okundu

AK Parti Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Antakya'nın kaybedecek bir saniyesi bile olmadığını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakya'nın Kaybedecek Bir Saniyesi Bile Yoktur

İbrahim Naci Yapar, seçim kapsamında mahalle gezilerini sürdürerek, vatandaşlarla bir araya geliyor.Antakya'nın Kaybedecek Bir Saniyesi Bile Yoktur

Gösterilen ilgiye ve sevgiye teşekkür eden Cumhur İttifakının Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, "Antakya'mız Hatay'ın gelişimine en açık ilçelerimizden birisidir. Sağlıklı bir yapılaşma ve doğru bir kentleşme, Antakya için vazgeçilemez bir öncelik olacaktır. Bu süreçte ulaşım, konut, yeşil alanlar, ticaret ve altyapıda Antakya'mızın ihtiyaçlarına cevap veren, çevresel sürdürülebilirliği, ekonomik kalkınmayı ve sosyal eşitliği gözeten daha yaşanabilir, güvenli bir kent imar etmeyi planlıyoruz. Antakya'nın 50 yıllık planını oluşturarak bu plan doğrultusunda yeni bir kent modeli ortaya koymak için bir an evvel işe koyulacağız. Biliyoruz ki Antakya'nın kaybedecek bir saniyesi bile yoktur” diye konuştu.

Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi kayırmadan belediye personelini her kademede çalışma arkadaşlarım olarak göreceğim.

Konuşmasına devam eden İbrahim Naci Yapar, millete ne söz verdilerse öncelik sırasına göre yapacaklarını belirterek, "Hizmette gecikme olmayacak, belediyeye iletilen hiçbir sorunu 'Bu bizim işimiz değil, Büyükşehir in' diyerek geri çevirmeyeceğiz. 7-24 milletimizin emrinde olacağız" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol