Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakyanın huzuru için el ele çalışacağız

Yayınlanma Tarihi : 07.12.2016 00:00 Bu haber 842 defa okundu

Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakyanın huzuru için el ele çalışacağız

İl Emniyet Müdürü Karabörk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının bu kentin dinamikleri olduğunu söyledi.

Kuseyri’de Hatay’da göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Karabörk’ü kutlayarak, “Emniyet Müdürümüz Sayın Kamil Karabörk’ün kentin yaşanabilir bir bölge olmasında katkısı olacağına inancımız tamdır. Antakya’mız günden güne gelişerek büyümeğe devam etmektedir. Antakya’mız geniş mozaiğe sahip olmasına karşın toplumsal huzur ve emniyete sahip, yaşam kalitesi giderek yükselen bir kent görünümündedir. Emniyet güçlerimizin bugüne kadar şehrimizde gerçekleştirdiği başarılı uygulamalar halkımız tarafından takdirle karşılanmaktadır. Antakya’mızda kent huzuru ve emniyetinin sağlıklı şekilde sürmesi için Emniyet Müdürlüğümüzün sürdürdüğü çabaları Antakya Ticaret Borsası olarak bizlerde destekliyoruz.  Antakya’nın huzuru için el ele vererek çalışacağımızı belirterek, yeni Emniyet Müdürümüz Karabörk’e üstlendiğiniz görevinizde başta siz olmak üzere tüm personelinize başarılar diliyoruz” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol