Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakya’da Filistin’e Destek Programı

Yayınlanma Tarihi : 09.10.2024 05:03 Bu haber 41 defa okundu

Hatay’da, Filistin halkına destek amacıyla Türkiye genelinde 81 ilde düzenlenen “Direnişe Selam, Siyonizme Lânet” temalı etkinlik, Antakya Toki Resulullah Camii önünde gerçekleştirildi. Etkinlikte, Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekilirken, Filistinli kardeşlerimizin direnişiyle dayanışma mesajları verildi. Vatandaşlar, ellerinde Filistin bayraklarıyla Siyonizme olan tepkilerini dile getirdiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakya’da Filistin’e Destek Programı

Programda konuşmayı Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayraktar yaptı. Bayraktar, Filistin davasının İslam dünyası için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, zulme karşı tek yürek olmanın gerekliliğini vurguladı. “Bugün burada, Filistin halkının haklı mücadelesine destek veriyor ve Siyonist işgale karşı sesimizi yükseltiyoruz. Bu dava hepimizin davasıdır ve kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Programın sonunda, Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu tarafından yapılan dualarla Filistin halkına manevi destek verildi. Müftü Topçu'nun duasında, Filistin’de barışın hâkim olması, adaletin tesis edilmesi ve zulmün sona ermesi için niyazda bulunuldu. Katılımcılar da ellerini semaya açarak Filistinli kardeşleri için dualar etti.

Etkinlik, yürüyüş sonrası siyonizme karşı tepkilerin dile getirilmesiyle sona erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol