Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakya Musiki Derneği Arsuz’da Konser Verecek

Yayınlanma Tarihi : 01.07.2024 09:32 Bu haber 71 defa okundu

Antakya Musiki Derneği, Arsuz Korosu konsere hazırlanıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakya Musiki Derneği Arsuz’da Konser Verecek

Antakya Musiki Derneği Başkanı Orhan Günal, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30 da Arsuz Nazım Hikmet Kültür Merkezin de gerçekleştirecekleri kongreye tüm müzikseverlerin davetli olduğunu bildirdi.Antakya Musiki Derneği Arsuz’da Konser Verecek

Deprem sonrası çalışmalarına ara veren koronun depremin birinci yılının ardından Arsuz’da çalışmalarına başladığını ifade eden Günal, şöyle devam etti:

“Antakya’dan ayrılmak zorunda kalanlar, Arsuz ve İskenderun’ da yaşayan Türk Müziği sevdalıları bir araya gelerek Türk Sanat Müziği Arsuz korosunu oluşturdu. 

Bu koroyu bölgemizde yaşanan deprem felaketinin yaralarını bir nebze olsun sarmak, müziğin iyileştirici özelliklerinden faydalanmak, yaşadığımız ruhsal travmaların etkisini azaltmak için koromuzu kurduk. Aynı zamanda tanışıklığın, dostluğun artırılarak toplumsal barışa ve dayanışmaya katkı sunmaya çalıştık. Sonuç olarak bu çalışmaların katılan herkese ve ailelerine iyi geldiğini gözlemledik. Konseri izlemeye gelenlere de iyi geleceğini düşünüyoruz.

6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 20.30 Arsuz Nazım Hikmet Kültür Merkezin de müzikseverlere müzik ziyafeti sunacağız.

Konseri izlemek isteyenlerin koro üyelerinden davetiye temin etmeleri gerekmektedir.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol