Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakya gazetesi 50 nci yılını kutladı

Yayınlanma Tarihi : 06.09.2016 00:00 Bu haber 747 defa okundu

Antakya’nın eski ve köklü gazetelerinden Antakya Gazetesi 50. Yıldönümünü düzenlediği kokteyl ile kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakya gazetesi 50 nci yılını kutladı

Antakya Saklı Ev Cafe’de gerçekleşen kokteyle, CHP Hatay milletvekilleri Hilmi Yarayıcı ve Serkan Topal, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile eşi Doç. Dr. Nazan Savaş’ın yanı sıra Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, eski devlet bakanları Fuat Çay, Nihat Matkap ve çok sayıda davetli katıldı.

Katılımın yoğun olduğu kokteylde Antakya Gazetesi’nin tarafsız habercilik anlayışıyla 50 yılı geride bıraktığını ifade eden HBB Başkanı Savaş, gazetenin 1966 yılından bugüne kadar geçen zaman zarfındaki sürecini değerlendirdi.

BAKAN SAVAŞ: NİCE 50 YILLAR DİLİYORUM

Konuşmasının devamında gazetenin kurucusu Gassan Seyfittinoğlu’nu rahmetle andığını ifade eden Başkan Savaş, “Gassan ağabeyimizin kurup bugünlere getirdiği bu önemli eser, Hatay ve Türk basını için çok değerlidir. Aynı zamanda İbrahim Bey’in kültüre, eğitime ve spora sunduğu katkı çok önemlidir. Özellikle Hatay’ın takımlarına sağladığı katkı inkâr edilemez. Geçen sezon sonunda Hatayspor için can-ı gönülden destek oldu. Hatay’ın gelişimi için yaptıklarından dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Aynı zamanda bugüne kadar gazetede emeği geçen tüm gazeteci arkadaşları tebrik ediyor, nice 50 yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın konuşmasının ardından İbrahim Seyfittinoğlu günün hatırası olarak Başkan Savaş’a plaket takdim etti. Daha sonra diğer plaketler de sahiplerine takdim edildi.

Keyifli dakikalara sahne olan kokteyl, Antakya Polifonik Korosu’nun verdiği mini konserin ardından son buldu.

 

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol