Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ANTAKYA ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Yayınlanma Tarihi : 07.04.2016 00:00 Bu haber 1006 defa okundu

Hatay Büyükşehir Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Daşçıoğlu Hatay ilinin bugün için en çok huzura ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
ANTAKYA ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Birlik ve beraberlik ortamının Hatay için zaten önceden olduğu gibi bugünde var olduğunu hatırlatan Metin Daşçıoğlu, “Huzurumuzu arıyoruz. Hatay eski günlerini arıyor. Başta ülkemiz olmak üzere komşu ülke Suriye’de yaşananlardan ötürü Hatay ve Hataylı çok şey kaybetti. Ekonomiden sosyal yaşama, refah düzeyine kadar birçok şeyimizi kaybettik. Bunları kaybedince elbette huzurumuz de kalmadı. Bugün için Hatay’ın sahip olduğu ve gururla söylüyorum ki; kaybetmediği tek şey birlik ve beraberlik oldu. Bununla da övünüyoruz. Övünelim hatta kendimizle gurur duyalım ancak sadece bu yetmiyor. Hatay’ın o eski günlerine yeniden kavuşması için bir de çaba göstermemiz gerekiyor” dedi.

Kuruldukları tarih olan 2014 yılından bu yana dernek yönetimi olarak kendilerinin bunun için çaba verdiklerini söyleyen Başkan Daşçıoğlu, daha önce olduğu gibi bugünde yarın da bünyelerinde hizmet vermeye çalışan derneklerle birlikte mücadeleye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol