Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakya Altınçay Mahallesinde 5 Gündür Lağım Suyu Sokağa Akıyor!

Yayınlanma Tarihi : 10.10.2024 05:31 Bu haber 15 defa okundu

Antakya’da Altınçay Mahallesinde yola akan kanalizasyon suyu vatandaşları sağlık riski açısından tedirgin ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakya Altınçay Mahallesinde 5 Gündür Lağım Suyu Sokağa Akıyor!

Ali Gülen isimli mahalle sakini, gazetemize KOAH hastası olduğunu ve tedavi gördüğünü belirterek, kokudan evde duramadıklarını ve oturamadıklarını, hastalığının daha da arttığını ileri sürdü.Antakya Altınçay Mahallesinde 5 Gündür Lağım Suyu Sokağa Akıyor!

Antakya’ya bağlı Altınçay Mahallesi 121. Sokakta kanalizasyon suyu yaklaşık 6 gündür yola akıyor. Kokudan duramayan ve pis sulardan tedirgin olan sokak sakinleri belediyeden ve ilgili kurum HATSU’dan çözüm istiyor. Havanın sıcak olmasıyla birlikte kokunun artık evlerine kadar dağıldığını ifade eden Mahalle sakinlerinden Ali Gülen, "Ben KOAH hastasıyım, kokudan duramıyorum, evimde bile maske takmak zorunda kalıyorum. HATSU’yu defalarca aradım, ne gelen var, ne de sorunu çözmek için bir girişim var. Beni öldürmek mi istiyorlar. Ayrıca çocuklar her gün etrafında Allah korusun hastalıklara davetiye çıkarıyor. Derdimizi kime anlatacağız, bilemiyoruz" dedi.Antakya Altınçay Mahallesinde 5 Gündür Lağım Suyu Sokağa Akıyor!

Şikâyetlerinin bir an evvel giderilmesini isteyen tepkili vatandaş Ali Gülen, "Salgının kol gezdiği şu günlerde lütfen sorumlular üzerlerine düşeni yapsınlar" diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Çevre sakinleri de aynı tepkiyi göstererek, pis suların sokağa akması nedeniyle, oluşan pis koku ve çoğalan sineklerden şikayetçi olduklarını söylediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol