Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Amatör Spor Haftası ödül töreni yapıldı

Yayınlanma Tarihi : 15.10.2016 00:00 Bu haber 802 defa okundu

Amatör Spor haftası ödül töreni geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Antakya Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Amatör Spor Haftası ödül töreni yapıldı

Törene Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz, Hatay ASKF Genel Başkanı Mehmet Öztürk, Beyza Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Çalışkan ile sporcular katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende kısa bir konuşma yapan Beyza Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Çalışkan, tüm sporculara elde etmiş olduğu başarılardan ötürü tebrik ettiğini söyledi.

ÖZTÜRK: SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Hatay ASKF Genel Başkanı Mehmet Öztürk’te, Amatör takımlar olmaz ise milli takımda olmayacağını hatırlatarak, “Bizlere sizlerle övünüyor ve gurur duyuyoruz. Sizleri canı gönülden kutluyorum” dedi.

ŞENSÖZ: GELECEĞİMİZ GENÇLERE EMANETTİR

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz de, “Geleceğimizin teminatı olan gençlere Hatay Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü olarak en iyisini yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü geleceğimiz gençlere emanettir. Gençlerimize başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Müdür Şensöz konuşmasının sonunda, “Hatay’ın çeşitli yerlerde yeni tesisler yapıyoruz. Gençlerimizin bu tesisleri görmelerini ve faydalanmalarını istiyoruz” ifadesinde bulundu.

ÖDÜL VERİLDİ

Beyza Piliç sponsorluğunda yapılan kutlamalarda 2015 – 2016 sezonunda başarılı olan takımlar, ulusal ve uluslararası alanda başarılı olan takımlar ve oyunculara ‘ Yılın Enleri’ olarak kupalar, ödüller, plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol