Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Amanoslarda terör operasyonu

Yayınlanma Tarihi : 11.08.2016 00:00 Bu haber 901 defa okundu

Hatay Valiliği internet sitesinden yaptığı açıklama ile İskenderun ilçesi Amanoslar kırsalında Jandarma’nın GSM istasyonuna yaptıkları saldırı sonrasında operasyon başlatıldığını, operasyonlar kapsamında 6 kg amonyum nitrat ve 300 gr A4 patlayıcı madde kullanılarak hazırlanmış basma düzenekli 3 adet el yapımı patlayıcı ele geçirildiğini bildirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Amanoslarda terör operasyonu

 

Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde İskenderun İlçesi Amanoslar kırsalında bulunan bir GSM baz istasyonunun bölücü terör örgütü mensupları tarafından sabote edilmesi sonucu hasar gören GSM istasyonunun onarım faaliyetinin emniyetini sağlamak maksadıyla Jandarma tarafından bir operasyon icra edildi.

KONUYLA İLGİLİ TAHKİKATA BAŞLANDI  

Bu faaliyet esnasında ormanlık alan içerisinde toprağa gömülü halde cam kavanozlar içerisinde toplam 6 kg amonyum nitrat ve 300 gr A4 patlayıcı madde kullanılarak hazırlanmış basma düzenekli 3 adet el yapımı patlayıcı tespit edilmiştir.

 

Söz konusu malzemeler gerekli inceleme yapılmasının ardından imha edilmiş olup, konu ile ilgili adli tahkikata başlanılmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol