Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Amaç gelişmiş bireyler yetiştirmek

Yayınlanma Tarihi : 18.01.2017 00:00 Bu haber 704 defa okundu

Defne’de bulunan Ortaokul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları ve Rehber öğretmenlerin katılımı ile Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında vatandaşla Buluşma ve Ortak Sınavlar değerlendirme toplantısı yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Amaç gelişmiş bireyler yetiştirmek

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi toplantı salonunda Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında yapılan toplantıya, Şube Müdürü Mustafa Irğın, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları ve Rehber Öğretmenler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasında Müdür Gülistan, “Eğitimciler olarak bizler ve aileler çocuklarımızı sadece akademik bilgilerle donanmış bireyler olarak değil; milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri gelişmiş bireyler olarak da yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer almalıdır. Okullarımızda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetlerinin etkili, kalıcı ve verimli olabilmesi, öğrenci, öğretmen ve velilerin yıl boyunca iş birliği içerisinde çalışmalarına bağlıdır. Ben ilçemizde yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve siz değerli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasından sonra gündem maddeleri tek tek ele alınıp, Ortak sınavlar ve yapılan çalışmalar değerlendirilerek, eksiklikler tespit edilip, çözüm önerileri görüşüldü, ikinci dönem yapılacak çalışmalar planlandı. 

Toplantı sonunda Müdür Gülistan toplantıya katılan Okul Müdürlerine, Öğretmenlere ve Okul Aile Birliği Başkanlarına, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol