Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Altunlu: Türk Futbolu önemli Bir Ismi Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : 17.08.2023 17:09 Bu haber 149 defa okundu

Hatayspor ve Reyhanlıspor'da teknik direktörlük görevlerinde bulunan Nadir Altunlu, meslektaşı Sakıp Özberk'in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Türk futbolu karekterli önemli bir isimli kaybetti" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Altunlu: Türk Futbolu önemli Bir Ismi Kaybetti

Nadir Altunlu, gazetemize yaptığı açıklamada, meslektaşı, arkadaşı ve kardeşi olarak gördüğü Sakıp Özberk'in Hatay'ın Arsuz ilçesinde boğularak hayatını kaybetmesini öğrendiğinde büyük bir üzüntü yaşadığını söyledi.

Sakıp Özberk ile Antakya Lisesi'nde beraber öğrenim gördüklerini belirten tecrübeli teknik adam Nadir Altunlu, "Değerli kardeşim, arkadaşım Türk futbolunda önemli kulüplerde teknik adamlık yaptı, yine Türk futboluna önemli oyuncular kazandırdı. İşini severek yapar, disiplinden ödün vermezdi. Kariyeri başarılarla doludur. Çalıştırdığı takımları hep göze hoş gelen futbol oynatır, izleyenlere keyif verirdi. Nur içinde yatsın, ailesine ve sevenlenine başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Nadir Altunlu, Sakıp hocanın futbolcu olarak ilk olarak Reyhanlıspor'da başladığını belirterek, Hatay için her zaman önemli bir değer olarak anılacağını belirtti.

Fotoğrafta iki teknik adam Nadir Altunlu, Sakıp Özberk ve Türk Hava Kurumundan Emekli Zafer Yılmaz ile Arsuz'da bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulmuşlardı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol