Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Ali Ve Emre Ile Umut Dolu Bir Gün

Yayınlanma Tarihi : 12.07.2024 08:20 Bu haber 109 defa okundu

Asrın felaketi sonrası yoğun mesai ile çalışmalarına devam eden Hatay Kızılay İl Başkanlığı DMD kas hastası Ali ve Emre kardeşleri ziyaret ettiler. Kızılay Hatay İl Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu ile birlikte hazır bulunan Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kanmaz, Genç Kızılay Hatay Yöneticileri ve gönüllüler doğum günü olan Ali için doğum günü pastası sürprizi yaptılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ali Ve Emre Ile Umut Dolu Bir Gün

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Kızılay Hatay İl Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu yaptığı açıklamada, “Bugün, DMD kas hastası Ali ve Emre kardeşlerimizle geçirdiğimiz her an, kalplerimize derin izler bıraktı. Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kanmaz, Genç Kızılay Hatay Yönetimimiz ve gönüllülerimizle birlikte, onların gülen yüzleri ve içten sohbetleriyle dolu bir gün yaşadık. Ali'nin doğum günü kutlamasının sıcaklığı, bize insan olmanın en güzel yanlarını hatırlattı. Ali Ve Emre Ile Umut Dolu Bir Gün

Onların azmi ve neşesi, bizlere ilham kaynağı oldu. Birlikte her zorluğun üstesinden gelebileceğimizi bir kez daha hissettik.” ifadelerine yer verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol