Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Ak Parti'de Mehmet Yeloğlu'nun Ismi öne çıktı!

Yayınlanma Tarihi : 15.12.2023 10:20 Bu haber 391 defa okundu

AK Parti'de Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) aday adayları arasında gösterilen Mehmet Yeloğlu'nun isminin öne çıktığı ileri sürüldü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ak Parti'de Mehmet Yeloğlu'nun Ismi öne çıktı!

AK Parti Genel Merkezi tarafından Hatay'da yaptırılan ikili ankette Antakya'nın eski Belediye Başkanlarından Mehmet Yeloğlu'nun ismi bir kez daha öne çıktı ve gündemden düşmedi.

'Online Araştırma Doğru Sonuç' (ONLYAR) Hatay Siyasi Araştırma Anketi tarafından telefonla gönderilen mesajlı ankette, 'Hatay'da sende söz sahibi ol, tıkla siyasi araştırma anketine katıl' ifadeleri kullanılmış.

İkili ankette Mehmet Yeloğlu ve Mehmet Öntürk'ün isimleri yer alıyor. 

MEHMET YELOĞLU'NUN İSMİ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

AK Parti teşkilatı tarafından yapılan temayül yoklaması ve anketlerde HBB aday adayları arasında ismi sürekli gündeme gelen Mehmet Yeloğlu'nun adaylığı ile ilgili son kararın anket sonuçlarının açıklanması sonunda değerlendirileceği bildiriliyor.

Bilindiği üzere Mehmet Yeloğlu, 28 Mart 2004’te yapılan Yerel Seçimlerde oyların % 50’sini alarak AK Parti'den Antakya Belediye Başkanlığı’na seçilmişti.

Partisinden ayrılmayan, her kademesinde çalışmalarını sürdüren Mehmet Yeloğlu, AK Parti Hatay İl Başkanlığı görevinde de bulundu. Partisinden HBB aday adaylığı ve Milletvekili aday adaylığı başvurularında bulunan Mehmet Yeloğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol