Hatay Mahalli Haber
MENÜ

AK Parti’de Adaylar 15 Aralık'tan Itibaren Netleşmesi Bekleniyor

Yayınlanma Tarihi : 11.12.2023 09:46 Bu haber 106 defa okundu

AK Parti Hatay belediye başkan adayları 2024 isim listesi için gözler temayül yoklaması sonuçlarında. 

Paylaş Paylaş Paylaş
AK Parti’de Adaylar 15 Aralık'tan Itibaren Netleşmesi Bekleniyor

AK Parti'de gözler belediye başkan adayı temayül yoklaması sonuçlarına çevrildi. 22 Kasım’da başvuruların sona ermesiyle birlikte belediye başkan aday adayı temayül yoklamasını gerçekleştiren AK Parti’nin Hatay büyükşehir belediye başkan adayı ile Hatay ilçe belediye başkan adayları 2024 merak ediliyor. Peki AK Parti Hatay belediye başkan adayları 2024 listesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AK Parti Hatay büyükşehir belediye başkan adayı kim olacak, belli oldu mu? 

Herkesin merakla beklediğin soruların cevabını AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz verdi.

YAVUZ: SON KARARI CUMHURBAŞKANIMIZ VERECEK

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ankara’da temayül yoklaması sürecine ilişkin açıklama yaptı. Belediye başkanlığına aday olmak isteyen memurlar için son istifa tarihinin 1 Aralık olduğunu hatırlatan Yavuz, “Şu ana kadar sisteme giriş yapanların sayısı 8 bini aştı. Çok daha fazlasıyla müracaat olacak ve 10 binleri, belki 20 bin, 30 bini aşan bir şekilde aday müracaatının söz konusu olduğu bir tablo karşımıza çıkacak.” dedi.

Yavuz, partideki aday belirleme sürecinin sürdüğünü, son kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık yaptığı komisyonun vereceğini söyledi. 

AK Parti'de adayların 15 Aralık'tan itibaren netleşmesi bekleniyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol