Hatay Mahalli Haber
MENÜ

AK Parti Milletvekili Adayı Özel, Esnaf Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Yayınlanma Tarihi : 13.04.2023 20:42 Bu haber 218 defa okundu

14 Mayıs'ta yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde seçim bölgesinde çalışmalarını sürdüren Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, HESOB Başkanı Aziz Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte meslek oda başkanlarıyla bir araya geldi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
AK Parti Milletvekili Adayı Özel, Esnaf Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

HESOB Başkanı Aziz Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, meslek oda başkanlarına depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi. AK Parti Milletvekili Adayı Özel, Esnaf Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Hatay'da bulunan esnafların durumu hakkında HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz'dan bilgiler alan Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel yaptığı konuşmada, "İskenderun'umuzu el birliği ile yeniden inşa edeceğimiz esnaf odalarımızın değerli başkanları ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini en kısa zaman içerisinde çözeceğiz. Esnaflarımızın sorun ve taleplerinin karşılanması için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Şehrimizi hep beraber daha güçlü şekilde ayağa kaldıracağız. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Esnaf odası başkanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum." dedi. (Murat MUTLU)

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol