Hatay Mahalli Haber
MENÜ

AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Yayınlanma Tarihi : 16.06.2024 09:58 Bu haber 65 defa okundu

Değerli Hemşehrilerim,

Paylaş Paylaş Paylaş
AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Mübarek Kurban Bayramı'na kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günlerde, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın güçlendiği anlar yaşıyoruz. Bayramlar, hepimize kardeşlik bağlarımızı yeniden hatırlatan, sevinç ve kederlerimizi paylaşma fırsatı sunan kutsal günlerdir.

Kurban Bayramı, fedakarlığın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir bayramdır. Bu bayramda da ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi unutmayalım, kurbanlarımızı paylaşarak onların da mutluluğuna vesile olalım.

Bayram vesilesiyle, tüm Hataylı hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu mübarek günlerin, barışa, huzura ve mutluluğa vesile olmasını diliyorum. Ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.

Bu vesileyle, bayram süresince sevdiklerimizle bir araya gelirken pandemi koşullarını ve sağlık kurallarını unutmadan hareket etmenin önemini bir kez daha hatırlatmak isterim.

Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol