Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ADEM NURAL LİSESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Yayınlanma Tarihi : 04.04.2016 00:00 Bu haber 1769 defa okundu

Hatay’ın Samandağ ilçesi Çiğdede mahallesinde yapılacak olan 24 derslikli Adem Nural Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi protokolü dün Hatay Valiliği toplantı salonunda imzalandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
ADEM NURAL LİSESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Protokol imza törenine Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, ve hayırsever işadamı Adem Nural katıldı. 

VALİ TOPACA: OKUL SAMANDAĞ’A VE HATAY’A HAYIRLI OLSUN

Törende konuşan Haay Valisi Ercan Topaca, “Hatay’ın eğitim açığının kapanması için devlet tüm imkânlarını seferber etmiş durumdadır. Adem Nural daha önce de iki okulumuzun yapımında katkı sağlamıştır. Devletimizin imkânlarının yanında hayırseverlerimizin de katkılarını bekliyoruz. Hedefimiz derslik başına düşen öğrenci sayısını 24 seviyesine indirmektir. Şimdilik 29’lar seviyesindeyiz. Son 40 yılda yapılan eğitim tesisi sayısına 5 yılda ulaştık. Hedeflerimiz doğrultusunda eğitime yatırıma devam edeceğiz. Umuyorum hayırseverimizin de katkısı ile Samandağ’a güzel bir okul kazandıracağız. İnşaatına hemen başlanacak. Hatay’a ve Samandağ’a hayırlı olsun” dedi.

ADEM NURAL: EĞİTİME KATKI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM

Hayırsever işadamı Adem Nural burada yaptığı konuşmada, “36 yılda 3 kıta gezdim. Gece gündüz çalıştım. Ben servetimi çocuklarıma bırakmayacağım. Elimden geldiğince eğitime katkı yapmaya devam edeceğim. Yapılacak olan okul umuyorum gençlerimizin geleceğine ışık tutacaktır. Katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Vali Topaca günün anısına imza attığı kalemi hayırsever Adem Nural’a hediye etti. Ayrıca Adem Nural’a bir de plaket verildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol