Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Adanalı öğrencilerden Depremzede Kardeşlerine Kırtasiye Yardımı

Yayınlanma Tarihi : 03.07.2024 09:25 Bu haber 92 defa okundu

Antakyalı yazar edebiyatçı ve eğitimci Burhan Tat geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaretler için geldiği şehrimizde Adana Emine Sapmaz İlkokulu öğrencileri ile depremzede öğrenciler arasında gönül köprüsü oldu. Adana Emine Sapmaz İlkokulu öğrencilerinin harçlıkları ile aldıkları kırtasiye malzemeleri Harbiye’de eğitim gören depremzede öğrencilere teslim edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Adanalı öğrencilerden Depremzede Kardeşlerine Kırtasiye Yardımı

Kırtasiye malzemelerini alan öğrenciler Adana Emine Sapmaz İlkokulu öğrencilerine ve aralarında gönül köprüsü kuran Antakyalı yazar edebiyatçı ve eğitimci Burhan Tat’a teşekkür ettiler.Adanalı öğrencilerden Depremzede Kardeşlerine Kırtasiye Yardımı

Harbiye Mor Yerleşkede öğrenciler ile bir araya gelen yazar Burhan Tat yaptığı açıklamada, “Depremzede hemşerilerimiz ile bir araya geldiğimiz ziyaretler kapsamında Harbiye'de, konteynırda, zor koşullarda minik yüreklere sevgiyle dokunmaya çalışan Mor Yerleşke gönüllüleriyle bir araya geldik. Adana, Emine Sapmaz İlkokulu öğrencilerinin harçlıklarıyla biriktirdikleri kırtasiye malzemelerini paylaştık. 

Bir yandan sorunları konuştuk, diğer yandan kitapları... 

Mücadelemiz "İnadına" ydı... 

Gönül Dahil"di...” ifadelerine yer verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol