Hatay Mahalli Haber
MENÜ

5 ilçe başkanı görevi iade etti

Yayınlanma Tarihi : 10.03.2016 00:00 Bu haber 1025 defa okundu

AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç; ilçe başkanlarının görevden alınmadığını ileri sürdü..

Paylaş Paylaş Paylaş
5 ilçe başkanı görevi iade etti

 

5 ilçe başkanı görevi iade etti!

 

AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, 5 ilçe başkanının kendi iradeleriyle görevlerinden istifa ettiklerini bildirdi.

Atıç, yaptığı yazıl açıklamada, basında yer alan “görevden alınma” haberlerinin doğru olmadığını belirterek, geçtiğimiz günlerde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının Hatay'da ilçe teşkilatları ile ilgili teşkilat çalışmaları bağlamında istişare ve değerlendirmelerde bulunduğuna dikkati çekti.

Genel Merkezin yapmış olduğu bu çalışma ortamı içerisinde İskenderun, Payas, Defne, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Genel Merkezin teşkilat çalışmalarını daha sıhhatli bir zeminde yürütmesi adına görevlerinden kendi rıza ve iradeleri ile istifa ettiklerini belirten Atıç, şöyle devam etti:

“İlçe Başkanlarımızın görevi iade ederken Teşkilatımızın birlik ve beraberliğini korumaları ve fedakarca yaklaşımları takdire şayandır. Görev süresi boyunca emek sarf eden başta İlçe Başkanlarımızla birlikte her bir dava arkadaşımızı canı yürekten kutluyor emeklerinden ve gayretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.  AK Parti teşkilatları bir ailedir. Zira teşkilatlarda görev alan her bir kardeşimizin birbirlerine duydukları muhabbet ve saygı kardeşlerin birbirlerine duymuş oldukları sevgi ve saygı gibi olup ayrıca duyulan bu saygı ve muhabbet icra edilen görev süresinden de ibaret değildir.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol