Hatay Mahalli Haber
MENÜ

30 Yıl Sonra Eynesil Belediyespor'da Buluştular

Yayınlanma Tarihi : 13.08.2023 10:47 Bu haber 275 defa okundu

Yılların deneyimli çalıştırıcısı Ercan Albay, Hatayspor'da görev yaptığı dönemde teknik heyetinde yer alan kaleci antrenörü Mehmet Coşar ile 30 yıl sonra Eynesil Belediyespor'da buluştular.

Paylaş Paylaş Paylaş
30 Yıl Sonra Eynesil Belediyespor'da Buluştular

Bölgemizin başarılı teknik adamları arasında yer alan Adanaspor, Adana Demirspor, Mersin İdmanyurdu ve sayısız takımları çalıştıran Ercan Albay, bugüne kadar yaşadığı 8. şampiyonluktan sonra yeni sezonda Eynesil Belediyespor'da görev alacak.

Geçen yıl 1954 Adana takımını profesyonel lige çıkarma başarısını gösteren teknik direktör Ercan Albay, yeni sezonda 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek Eynesil Belediyespor'da başarısına bir yenisini daha eklemek istiyor.

ERCAN ALBAY'IN TEKNİK HEYETİNDE MEHMET COŞAR'DA VAR

Teknik direktör Ercan Albay, 30 yıl önce Hatayspor'da görev yaptığı esnada kaleci antrenörü olarak görev yapan Mehmet Coşar'ı 2023-2024 sezonunda Eynesil Belediyespor teknik heyetinde yardımcı antrenör olarak görevlendirdi.

Bu arada Bolu Gerede'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Eynesil Belediyespor'da çalışmalar neşe içerisinde geçiyor. Oyuncular kamp döneminin verimli geçtiğini dile getirerek, teknik heyetin gözüne girebilmek için canla-başla çalışıyor.

Yeni sezonda öncelikli hedeflerinin lige yeni çıkmış bir ekip olarak göze hoş gelen bir futbol oynamak olduğunu belirten Ercan Albay, "Çok karakterli bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Ayrıca her biri kendi alanında deneyimli, bilgi birikimli teknik heyetimiz var. Bize her konuda destek veren yönetim kurululumuzu ve kıymetli başkanımızı da unutmuş değiliz. Bize sunulan imkanı en iyi şekilde değerlendirerek, Eynesil Belediyespor'u layık olduğu yere taşımaktır. Taraftarımız merak etmesin geleceğe güvenle bakıyoruz" diye konuştu.

COŞAR: ÇOK KALİTELİ BİR EKİBE SAHİBİZ

Uzun yıllar Hatayspor formasını giyen takım kaptanlığını yapan, ardından teknik sorumlu, kaleci antrenörü ve alt yapıda görev yapan, teknik direktör Yücel ildiz ile birlikte Malatyaspor, Şanlıurfaspor gibi takımlarda birlikte çalışan antrenör Mehmet Coşar, kendisine güvenen teknik direktörü Ercan Albay'a ve Eynesil Belediyespor camiasına teşekkür etti.

Coşar, "Çok kaliteli bir ekibe sahibiz. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz, onlara layık olmak için çaba göstereceğiz" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol