Hatay Mahalli Haber
MENÜ

30 Milyon Liralık Deprem Yardım Malzemesi Ele Geçirildi

Yayınlanma Tarihi : 19.09.2023 18:14 Bu haber 149 defa okundu

Hatay ili Dörtyol ilçesinde 7 Eylül 2023 Cuma günü yapılan operasyonla Bir depoda bir tır dolusu deprem yardım malzemesi ele geçirilmişti. 

Paylaş Paylaş Paylaş
30 Milyon Liralık Deprem Yardım Malzemesi Ele Geçirildi

Dörtyol Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyon sonucunda özerli Mahallesi'nde Bir depoda 6 Şubat depreminde uluslararası yardım kuruluşları tarafından gönderilen bir tır dolusu malzemelere ele geçirilmişti. 

Emniyet güçleri soruşturmayı derinleştirerek olay ile ilgili bir kişiyi gözaltına aldı gözaltına alınan 44 yaşındaki C Y çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak iskenderun cezaevine gönderilirken olayın detayları da yavaş yavaş aydınlanmaya başlandı. 

Aynı operasyon kapsamında Hatay ili Dörtyol ilçesi Ocaklı ve Kışlalar mahallesinde bir, Çaylı Mahallesi'nde 2 olmak üzere dört ayrı depoya daha el konuldu. 

Özerli mahallesinde ele geçirilen mallarla beraber diğer 4 Depodaki deprem yardım malzemelerinin toplam piyasa fiyatının 30 milyon liranın üzerinde olduğu ve 5 tır malzeme bulunduğu kaydedildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol