Hatay Mahalli Haber
MENÜ

30 Ağustos Zafer Bayramı Hepimize Kutlu Olsun

Yayınlanma Tarihi : 30.08.2023 22:01 Bu haber 145 defa okundu

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
30 Ağustos Zafer Bayramı Hepimize Kutlu Olsun

Vali Mustafa Musatlı, yayınladığı mesajda şunları dile getirdi:

"Bugün bir kez daha milletimizin ve bağımsızlık mücadelemizin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünü, coşku ve gurur içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK ve silah arkadaşlarının önderliğinde, büyük bir azimle verilen mücadele sonucu elde edilen bu zafer, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanıdır. Hepimize kutlu olsun.

30 Ağustos 1922 tarihi, Türk milletinin düşman işgaline karşı sergilediği kahramanca direnişin ve vatan topraklarını korumanın kararlılığının bir sonucudur. Bu zaferle birlikte milletimiz, tarih sahnesinde yeniden bağımsızlığını ilan etmiş, yeni bir devletin temellerini atmıştır. Bu mücadele, sadece askeri bir zafer değil, aynı zamanda bir milletin aralıksız sevdasını, onurunu ve vatan sevgisini ortaya koyan bir destandır.

Kahraman ordumuzla, milletimizin azim ve fedakârlığının birleştiği bu zafer, sadece o dönemin değil bugünümüzün ve yaptıklarımızın da ilham kaynağı olmaya devam etmektedir.

Tarihi zaferlerle dolu bir milletin evlatları olarak, 30 Ağustos’un ruhunu ve kapsamını iyi anlamak, onu içselleştirmek ve geleceğe taşımakla mükellefiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan ve mukaddesat uğrunda canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan Gazilerimiz ile şehit ailelerimize de sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol