Hatay Mahalli Haber
MENÜ

2016 YILI HAC SEMİNERİ SONA ERDİ

Yayınlanma Tarihi : 14.05.2016 00:00 Bu haber 707 defa okundu

2016 Yılı Hac Organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve A Grubu Seyahat Acentaları aracılığıyla Hacca gidecek vatandaşlara yönelik seminer programı düzenlendi.
Seminere; Antakya ve Defne İlçelerinin sınırlarında ikamet eden Diyanet İşleri Başkanlığımızla hacca gidecek 151, Acentalarla hacca gidecek 116, toplam 267 hacı adayı başta olmak üzere, gerek il genelinde gerekse farklı şehirlerden Hac kaydı yaptıran vatandaşlar ile yakınları katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
2016 YILI HAC SEMİNERİ SONA ERDİ

ADAYLAR HAC VAZİFESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİLDİ
Seminerde; İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu “Ana Hatlarıyla Hac ve Umre Menasiki”, “Hz. Peygamber, Mescid-i Nebevi ve Medine”, İl Müftü Yardımcımız Mehmet Emin Okuyucu “Haccın Hikmeti ve Hacdaki Semboller”, İl Müftü Yardımcımız Cafer Erol “Hac İbadetinin Gereği Olarak Bir Arada Yaşama Bilinci”, İl Müftü Yardımcımız Mustafa Kara “İbadet Bilinci ve Hac İbadeti”, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Fahri Uçak “Yolculuğa Çıkmadan Önce Maddi ve Manevi Hazırlık”, İl Müftülüğü Vaizi Nazife Sağlamoğlu “Kadınlara Özgü Konular”, Sağlık Memuru Teyfik Demet “Temel Sağlık Bilgileri” konularında sunum yaptılar.
Seminer, yapılan aşı uygulamasıyla sona erdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol