Hatay Mahalli Haber
MENÜ

11 Hatay Milletvekili Tek Yumruk Olmadığı Sürece 'Hatay özel Afet Bölgesi' Olmaz

Yayınlanma Tarihi : 21.07.2023 09:22 Bu haber 202 defa okundu

11 Hatay Milletvekilinin 'Hatay'ın Özel Afet Bölgesi' ilan edilmesi için neden tek yumruk olamadıkları eleştiriliyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
11 Hatay Milletvekili Tek Yumruk Olmadığı Sürece 'Hatay özel Afet Bölgesi' Olmaz

Hatayılılar, 6 Şubat depreminde en çok mağdur olan şehrin Hatay olmasına rağmen Hatay Milletvekillerinin halen 'Özel Afet Bölgesi' ilan edilmesi konusunda bir gayret göstermediklerine tepki gösterdiler.

HATAY MİLLETVEKİLLERİ SİYASİ ROZETLERİNİ BİR KENARA ATSIN

Hatay Milletvekillerinin Hatay'ın bu denli kötü bir dönemde iken siyasi rozetlerini atmaları çağrısında bulunan vatandaşlar, "Bu şehrin tekrar ayağa kalkması için 'Hatay Özel Afet Bölgesi' ilan edilmesi gerekiyor. Şehirde yaşam yok, yaşanılacak yer yok, su yok, elektrik yok, sivrisinek çok, pislik çok, salgın riski yüksek, en rutin hizmetler bile yok. Hatay bu denli perişan durumda iken Hatay Milletvekillerinin mecliste rahat oturmalarını doğru bulmuyoruz ve vicdanları ile başbaşa bırakıyoruz. Hatay özel statüye alınmadığı sürece bu şehrin geleceği ile ilgili güzel kelimeler söylemek, insanları aptal yerine koymak ve aldatmaktır. İnandırıcı gelmiyor bizlere artık bu sözler" diye tepkilerini dile getirdiler.

K. MARAŞ, MALATYA VE ADIYAMAN MİLLETVEKİLLERİNE HELAL OLSUN

6 Şubat'taki depremde etkilenen diğer illerden Malatya, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da hayatın normale döndüğünü belirten vatandaşlar, "Bu illerimizdeki yıkım Hatay kadar olmasa da milletvekillerinin uyumlu çalışması sonucu şehirlerine sahip çıktıklarını gösterdi. Çünkü kendi bölgesi için savaşan ve çaba gösteren milletvekilleri var, siyaset yapmadan kendi şehirleri için tek yumruk olmayı başardı. Aynı özveriyi Hatay milletvekillerimizden de bekliyoruz" diye konuştular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol